Yasir Khan - UC Berkeley

Mission Motivation and Public Sector Performance: Experimental Evidence from Pakistan

    Date:  01/15/2021 (Fri)

    Time:  11:30am- 6:00pm

    Location:  Zoom Meeting

    Organizer:  Wendy Stocum


Meeting Schedule: Login or email the organizer to schedule a meeting.

    11:25am - Brief Ambassador Meeting - Matt Masten

    11:30am - Job Talk Presentation - Yasir Khan

    1:00pm - 15-minute break

    1:15pm - Ambassador Meeting - Matt Masten

    1:45pm - 30-min. meeting - 1-2 faculty - Erica Field, Attila Ambrus

    2:15pm - 30-min. meeting - 1-2 faculty - Rob Garlick

    2:45pm - 30-minute break (lunch for candidate)

    3:15pm - 30-min. meeting - Jimmy Roberts

    3:45pm - 30-min. meeting - 1-2 faculty - Chris Timmins, Adam Rosen

    4:15pm - 15-minute break

    4:30pm - 30-min. meeting - 1-2 faculty - Daniel Xu, Duncan Thomas

    5:00pm - 30-min. meeting - 1-2 faculty - Modibo Sidibe, Fede Bugni

    5:30pm - 30-min. meeting - 1-2 faculty - Timur Kuran, Marjorie McElroy